Vores produkter

NAILBERRY

Nailberry er L’Oxygéné multi-prisvindende luksus neglelak-serie, der både er vegansk- og Halal-certificeret. L’Oxygéné anvender patenteret teknologi, der giver en sundere manicure uden at gå på kompromis med farve og dine negles sundhed. Det er langtidsholdbare & high shine farvemættede toner, der alle er:

 • 12 Free – Uden Phthalater, DBP, Toluene, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Camphor, Xylene, Ethyl Tosylamide, Triphenyl Phosphate, Alcohol, Parabens, Animal Derivatives & Gluten.

 • Vegansk & Cruelty Free – L’Oxygéné er stolte af at være certificerede af PETA som Cruelty Free & Vegan

 • Gluten Free – indeholder ikke Gluten

 • Breathable / Oxygenated & Moisture Permeable – L’Oxygéné anvender den nyeste teknologi, der giver en farvet film på neglen, der tillader luft og vand at penetree, hvilket giver sundere negle selv med neglelak på.

 • Certified Halal – L’Oxygéné er certificeret af International Halal Integrity Alliance (LG05848), hvilket betyder at neglelakkerne lever op til Halal & Hygiene Guidelines og behøver IKKE fjernes ved bøn

 • Udviklet, så du kan få en smuk, glansfuld og farvemættet manicure hjemme med et professionelt look

PHYTOMER

Phytomer er ægte pionærer og førende inden for marinebioteknologi og benytter et væld af unikke, naturlige og High-Performance ingredienser.

På laboratoriet i St. Malo, Frankrig opfinder et team af hud biologi eksperter fremtidens kosmetiske hudpleje produkter. Der udvikles formler, der er endnu mere effektive og sensoriske mens det miljømæssige påvirkning reduceres.

​I behandlingsrummet kombinerer Phytomer skønhedssalonens esteriske effektivitet med den holistiske velvære i en en spa. Phytomer adskiller sig ved eksklusive manuelle teknikker kombineret med specifikke professionelle produkter, der er det ultimative i effekten af bioteknologi. De reflekterer 40 års professionet erfaring og er dedikerede til at skabe og undervise i originale, afslappende og utrolig effektive behandlinger.

Effektiviteten af Phytomers produkter og behandlinger er altid videnskabeligt bevist af uafhængelige laboratorier. Kvaliteten er bekræftet ved mærkets tilstædeværelse i mere end 10.000 saloner verden over. Phytomer fortsætter år efter år med at tiltrække tusindvis af nye professionelle, der er overvundet af deres ikoniske produkter som f.eks. Oligomer, og deres seneste innovation VMR, det fantastiske top coat inden for professionel hudpleje.​

GREEN PEEL

Med Green Peel kan du passe på din hud, uden brug af kniv, injektioner eller kemiske syrebehandlinger.

​OBS: Også meget sensitive hudtyper kan benytter denne peeling.

En medicinsk naturlig udviklet peeling, der optimerer hudens funktioner fra inderst til yderst, er er en behandling med synlige resultater på kort tid.

Green Peel er udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale indenfor aldring og allergi. Peelingen består af urter, alger, mineraler, ensymer og vitaminer og er så naturlig at du kan spise den.

Green Peel metoden har 4 forskellige behandlinger af forskellig styrke. De giver alle synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper.

Den mildeste peeling er Peel Fresh Up som er meget populær, da den giver en fantastisk glød samtidig med, at den forebygger aldring.

Nu kan kunder med meget meget sensitiv hud glæde sig over at der nu også findes en behandling som de kan tåle og som tilmed styrker huden. De dybere peelinger Energy og Classic er til mere konkrete hudproblemer som, store porer, uren hud, pigmenteringer, ar og dybe rynker. Alle 3 behandlinger giver en unik glød samtidig med at huden stimuleres indefra dagene efter.

OXYGENBEHANDLING

DermaOxy er at dansk brand, udviklet , testet og produceret i Danmark.

DermaOxy’s behandlinger og plejeproduker tilfører huden fugt med den aktive Hyalyronsyre, en stor mængde antioxidanter og en aktiv vitamintilførsel, der aktiverer hudens egen celle- pg kollagenproduktion.​

Ved en DermaOxy behandling påføres et tyndt lag serum, der blidt indsluses i huden ved hjælp af luft og 90 % oxygen. Derved tilføres huden det aktive serum.

VSerummen er udviklet af ingredienser, der bibeholder hudens egen naturlige funktion og udskyder hudens ældningstegn. En DermaOxy behandling giver dig et synligt resultat efter første behandling uden brug af kirurgi eller injektioner.

Du vil se resultat efter 1. behandling, men vi anbefaler en kur med 6 behandlinger og derefter regelmæssige behandlinger, så din hud forbliver vital og flot, Behandling foregår behageligt og afslappende for huden og vil vare omkring i time.

Du vil føle en luksuriøs forkælelse af din hud, som et kølogt boost af din hud.

OXYGENBEHANDLING

Ved en MicrodermaBrasion Diamant peeling behandling fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs.

Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Derudover mindsker behandlingen rynker, ar, forstørrede porer og pigmentering.

BLID & EFFEKTFULD PEELING

En diamant peeling føles som en effektiv, blid massage, og er en fuldstændig smertefri og afslappende oplevelse af luksus, når de ægte diamanter masserer din hud. Behandling giver en forbedring der allerede er synlig efter første behandling.

Blid & effektfuld peeling

 • Giver huden et sundere og friskere look

 • Ensarter og udglatter huden

 • Reducerer rynker og linjer

 • Reducerer pigmentforandringer

 • Mindsker ar

 • Mindsker porer

 • God ved acne og uren hud

OXYGENBEHANDLING

Etableret i Australien i 1978 af den internationalt anerkendte skønhedsterapeut Lydia Jordane.

Lycon voks nyder godt af sit velfortjente ry som Cremé de la Cremé
inden for hårfjerningsvoks verden over, og er det foretrukne valg på de allermest eksklusive og kendte Spa og saloner i mere end 35 lande. Specielt udviklet med den fineste naturlige harpiks, bivoks og sanseline aromaterapi, leverer Lycon enestående resultater, idet den fjerner genstridige hår helt ned til 1 mm. Samtidig med Lycons lave temperatur, super flexible og milde voks, leverer den en plejende og fugtende behandling på selv den mest sensitive hud. Lycon voks er kendt for at fjerne hår i begge gro retninger på samme tid.
Der lægges først en beskyttende olie på huden, som gør at voksen ikke klistre på huden og at huden utroligt hurtigt bliver rolig igen.

Herefter påføres efterbehandlings produkterne, så du får en blød og velplejet hud. Lycon har et enestående ry verden over for den ekstremt høje produkt kvalitet og sit profesionelle omdømme.

GODE RÅD

Huden skal eksfolieres, gennemfugtes med bodylotion dagen før. Undgå sol dagen før og efter din voksbehandling.
For at forebygge indgroet hår anbefaler vi at eksfoliere huden et par gange om ugen med Lycon Exfoliator og gennemfugter med bodylotion hver dag. Ved indgroet hår anbefaler vi daglig brug af Lycon ingrowing spray morgen og aften på ren hud.
Har du nogle spørgsmål omkring voksbehandling er du velkommen til at ringe til os.

SHELLAC

SHELLAC® er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 14+ dage. Helt unikt for SHELLAC skal der aldrig files ovenpå naturneglen, hverken når der lægges SHELLAC eller ved aftagning, så neglene blive ikke svage eller skadede af SHELLAC behandlinger. Udover den skånsomme aftagning af SHELLAC, er det også hurtigt at fjerne – helt ned til blot 10 minutter.

MAKE UP FACTORY

Produkter fra Make up Factory er dermatologisk testet og tilpasset alle hudtyper. Omfattende ekspertise og streng kvalitetskontrol sikrer, at hvert produkt opfylder alle Internationale krav.

Make up Factory er imod dyreforsøg og foretager derfor ingen kontrol af kosmetiske produkter på dyr.​

Med sine paraben og parfume-fri produkter opfylder Make up Factory ønskerne fra kvinder med krævende og følsom hud.

Kontakt os