Laserbehandlinger


Halve ben incl. knæ 800,-

Book tid

Hele ben og bikini 1500,-

Book tid

Overlæbe 200,-

Book tid

Hage 200,-

Book tid

Overlæbe og hage 350,-

Book tid

Bakkenbarter 300,-

Book tid

Hele ansigtet 500,-

Book tid

Axil, under armene 400,-

Book tid

Halve arme 600,-

Book tid

Hele arme 900,-

Book tid

Hele ansigtet 500,-

Book tid

Baller 500,-

Book tid

Bikini 350,-

Book tid

Brazilian 700,-

Book tid

Lænd 450,-

Book tid

Hals 300,-

Book tid

Nakke 300,-

Book tid

Linje fra navle og ned 300,-

Book tid

PERMANENT HÅRFJERNING (SHR LASER)

SHR teknologien er den nyeste og mest innovative inden for permanent hårfjerning. SHR er en, for huden, yderst skånsom behandling, hvor hårsækkene ikke varmes unødvendigt højt op, og derved forårsager smerte. Behandlingen er en glidende behandling, hvor håndstykket bevæges i optimeret hastighed henover det behandlede område. Dette gør at huden opvarmes forsigtigt gennem melanin og stamceller ved brug af lav energi og en temperatur på bare 40-45 grader. Halvdelen af energien fra SHR går direkte i hårets pigment, og den anden halvdel absorberes af stamcellerne, der er ansvarlige for produktionen af hår i området.

Klassisk hårfjerning er kendt for at forårsage smerte, men SHR er stort set smertefrit. Den kontrollerede opvarmning af det behandlede område og den høje frekvens gør, at vi også fjerner finere, lysere og røde hår, i modsætning til de klassiske IPL og Diode lasere, som kun behandler mørke hår og med en temperatur på 70 grader.

SHR hos os indledes med en gratis konsultation om ønsker til forløb, kyndig vejledning og grundig information om behandlingen for at skabe størst tryghed. Konsultation er enten i forbindelse med behandling eller som en særskilt aftale.
Stort set alle steder på kroppen kan behandles med SHR. Det meget milde lys fjerner derfor hår på ømme steder som områder med tynd hud, uden at du skal påregne smerte.

Vi anbefaler en serie på 6-8 behandlinger med en mellemliggende periode på 4 uger for et langvarigt resultat. Lysere og røde hår kan kræve en smule flere behandlinger.

SHR teknologien sætter ikke grænser for hvem, der kan få behandling. Normale IPL og Diode lasere kan ikke behandle solbrændt eller mørk hud, men med SHR behandler vi alle.

Det er påvist igennem videnskab og studier, at SHR er langt mere sikker end klassisk laserbehandling. Udeblivende risiko for overbehandling og væsentligt lavere energi, danner grobund for størst mulig tryghed i forløbet hos os.

Behandlingen er stort set bivirkningsfri.
Man skal have barberet sig på området der skal behandles på dagen man skal behandles og man må ikke have makeup, creme eller parfume på. Hvis vi skal barbere jer inden behandling, tager vi 200 kr. for dette.

Generelle Kontraindikationer (Forhold Der Taler Imod Behandling)

 • Kræft, specielt hudkræft
 • Graviditet
 • Brug af antibiotika mod uren hud
 • Aktiv herpesinflammation på behandlingsområde
 • Ikke-kontrolleret diabetes
 • Tendens til keloid ardannelse
 • Ikke-kontrollerede hormonforstyrrelser
 • Under antikoagulationsbehandling
 • (blodfortyndende behandling).

Kontakt os

  LADY SKIN CARE

  ​Landlyst Vænge 72
  2635 Ishøj

  CVR: 38009389​

  KONTAKT OS
  FØLG MED HER
  VORES ÅBNINGSTIDER

  Mandag – Fredag: 10.00 – 17.00
  Lørdag: 11.00 – 15.00
  Søndag: Åbent efter aftale

  Ring for aftale uden for åbningstider

  © Copyright – All rights reserved.

  Til top