Prøv laserbehandling hos Lady skin care

Er du klar til at lægge barberskraberen på hylden?
26 28 06 44Book tid her

Vores laserbehandlinger

Vil du være hårfri og slippe for din daglige barbering? Lady Skin Care som ligger i hjertet af Ishøj, kan nu introducere den nyeste laserteknologi, som virker på ALLE hudfarver.


Priser på hårfjerning med laser

Halve ben incl. knæ

Pris: 800 kr.

Hele ben og bikini

Pris: 1500 kr.

Overlæbe

Pris: 200 kr.

Hage

Pris: 200 kr.

Overlæbe og hage

Pris: 350 kr.

Bakkenbarter

Pris: 300 kr.

Hele ansigtet

Pris: 500 kr.

Axil, under armene

Pris: 400 kr.

Halve arme

Pris: 600 kr.

Hele arme

Pris: 900 kr.

Baller

Pris: 500 kr.

Bikini

Pris: 350 kr.

Brazilian

Pris: 700 kr.

Lænd

Pris: 450 kr.

Hals

Pris: 450 kr.

Nakke

Pris: 300 kr.

Linje fra navle og ned

Pris: 300 kr.


Tilbudspakker

Brazilian og armhuler

Normalpris: 1100 kr. 

Pris: 950 kr.

Halve ben og armhuler

Normalpris: 1200 kr. 

Pris: 995 kr.

Hele ben, hele arme, brazilian & armhuler

Normalpris: 3500 kr. 

Pris: 3000 kr.

Permanent hårfjerning (SHR laser)

SHR teknologien er den nyeste og mest innovative inden for permanent hårfjerning. SHR er en, for huden, yderst skånsom behandling, hvor hårsækkene ikke varmes unødvendigt højt op, og derved forårsager smerte. Behandlingen er en glidende behandling, hvor håndstykket bevæges i optimeret hastighed henover det behandlede område. Dette gør at huden opvarmes forsigtigt gennem melanin og stamceller ved brug af lav energi og en temperatur på bare 40-45 grader. Halvdelen af energien fra SHR går direkte i hårets pigment, og den anden halvdel absorberes af stamcellerne, der er ansvarlige for produktionen af hår i området.

Klassisk hårfjerning er kendt for at forårsage smerte, men SHR er stort set smertefrit. Den kontrollerede opvarmning af det behandlede område og den høje frekvens gør, at vi også fjerner finere, lysere og røde hår, i modsætning til de klassiske IPL og Diode lasere, som kun behandler mørke hår og med en temperatur på 70 grader.

SHR hos os indledes med en gratis konsultation om ønsker til forløb, kyndig vejledning og grundig information om behandlingen for at skabe størst tryghed. Konsultation er enten i forbindelse med behandling eller som en særskilt aftale.
Stort set alle steder på kroppen kan behandles med SHR. Det meget milde lys fjerner derfor hår på ømme steder som områder med tynd hud, uden at du skal påregne smerte.

Vi anbefaler en serie på 6-8 behandlinger med en mellemliggende periode på 4 uger for et langvarigt resultat. Lysere og røde hår kan kræve en smule flere behandlinger.

SHR teknologien sætter ikke grænser for hvem, der kan få behandling. Normale IPL og Diode lasere kan ikke behandle solbrændt eller mørk hud, men med SHR behandler vi alle.

Det er påvist igennem videnskab og studier, at SHR er langt mere sikker end klassisk laserbehandling. Udeblivende risiko for overbehandling og væsentligt lavere energi, danner grobund for størst mulig tryghed i forløbet hos os.

Behandlingen er stort set bivirkningsfri.
Man skal have barberet sig på området der skal behandles på dagen man skal behandles og man må ikke have makeup, creme eller parfume på. Hvis vi skal barbere jer inden behandling, tager vi 200 kr. for dette.

Generelle Kontraindikationer (Forhold Der Taler Imod Behandling):

  • Kræft, specielt hudkræft
  • Graviditet
  • Brug af antibiotika mod uren hud
  • Aktiv herpesinflammation på behandlingsområde
  • Ikke-kontrolleret diabetes
  • Tendens til keloid ardannelse
  • Ikke-kontrollerede hormonforstyrrelser
  • Under antikoagulationsbehandling
    (blodfortyndende behandling)