Vores produkter

Book en tid i vores hudplejeklinik og skønhedsklinik i Storkøbenhavn
26 28 06 44Book tid her


Læs mere om vores produkter

Nailberry

Nailberry er L’Oxygéné multi-prisvindende luksus neglelak-serie, der både er vegansk- og Halal-certificeret. L’Oxygéné anvender patenteret teknologi, der giver en sundere manicure uden at gå på kompromis med farve og dine negles sundhed. Det er langtidsholdbare & high shine farvemættede toner, der alle er:

12 Free – Uden Phthalater, DBP, Toluene, Formaldehyde, Formaldehyde Resin, Camphor, Xylene, Ethyl Tosylamide, Triphenyl Phosphate, Alcohol, Parabens, Animal Derivatives & Gluten.

Vegansk & Cruelty Free – L’Oxygéné er stolte af at være certificerede af PETA som Cruelty Free & Vegan

Gluten Free – indeholder ikke Gluten

Breathable / Oxygenated & Moisture Permeable – L’Oxygéné anvender den nyeste teknologi, der giver en farvet film på neglen, der tillader luft og vand at penetree, hvilket giver sundere negle selv med neglelak på.

Certified Halal – L’Oxygéné er certificeret af International Halal Integrity Alliance (LG05848), hvilket betyder at neglelakkerne lever op til Halal & Hygiene Guidelines og behøver IKKE fjernes ved bøn

Udviklet, så du kan få en smuk, glansfuld og farvemættet manicure hjemme med et professionelt look

Phytomer

Phytomer er ægte pionærer og førende inden for marinebioteknologi og benytter et væld af unikke, naturlige og High-Performance ingredienser.

På laboratoriet i St. Malo, Frankrig opfinder et team af hud biologi eksperter fremtidens kosmetiske hudpleje produkter. Der udvikles formler, der er endnu mere effektive og sensoriske mens det miljømæssige påvirkning reduceres.

​I behandlingsrummet kombinerer Phytomer skønhedssalonens esteriske effektivitet med den holistiske velvære i en en spa. Phytomer adskiller sig ved eksklusive manuelle teknikker kombineret med specifikke professionelle produkter, der er det ultimative i effekten af bioteknologi. De reflekterer 40 års professionet erfaring og er dedikerede til at skabe og undervise i originale, afslappende og utrolig effektive behandlinger.

Effektiviteten af Phytomers produkter og behandlinger er altid videnskabeligt bevist af uafhængelige laboratorier. Kvaliteten er bekræftet ved mærkets tilstædeværelse i mere end 10.000 saloner verden over. Phytomer fortsætter år efter år med at tiltrække tusindvis af nye professionelle, der er overvundet af deres ikoniske produkter som f.eks. Oligomer, og deres seneste innovation VMR, det fantastiske top coat inden for professionel hudpleje.​

Green Peel

Med Green Peel kan du passe på din hud, uden brug af kniv, injektioner eller kemiske syrebehandlinger.

​OBS: Også meget sensitive hudtyper kan benytter denne peeling.

En medicinsk naturlig udviklet peeling, der optimerer hudens funktioner fra inderst til yderst, er er en behandling med synlige resultater på kort tid.

Green Peel er udviklet af hudlæge Dr. Christine Schrammek, som har speciale indenfor aldring og allergi. Peelingen består af urter, alger, mineraler, ensymer og vitaminer og er så naturlig at du kan spise den.

Green Peel metoden har 4 forskellige behandlinger af forskellig styrke. De giver alle synlige effekter og forbedringer til alle hudtyper og aldersgrupper.

Den mildeste peeling er Peel Fresh Up som er meget populær, da den giver en fantastisk glød samtidig med, at den forebygger aldring.

Nu kan kunder med meget meget sensitiv hud glæde sig over at der nu også findes en behandling som de kan tåle og som tilmed styrker huden. De dybere peelinger Energy og Classic er til mere konkrete hudproblemer som, store porer, uren hud, pigmenteringer, ar og dybe rynker. Alle 3 behandlinger giver en unik glød samtidig med at huden stimuleres indefra dagene efter.

Laser Behandling (Hårfjerning med SHR)

Oplev den revolutionerende SHR-teknologi til permanent hårfjerning hos os. I stedet for de traditionelle smertefulde metoder, tilbyder SHR en næsten smertefri oplevelse med skånsom opvarmning af huden til 40-45 grader. Vores behandling er specielt designet til at være effektiv på alle hårtyper, inklusive de lyse og fine hår, som ofte er svære at behandle med klassiske metoder. Vi indleder alle forløb med en gratis konsultation, hvor du får kyndig vejledning og grundig information, så du føler dig tryg gennem hele processen. Videnskabelige studier har bevist SHR’s sikkerhed og effektivitet, gør det til det oplagte valg for en langvarig, bivirkningsfri løsning på uønsket hårvækst.

Hvad får du ud af SHR-behandlingen hos os?

 • Næsten Smertefri: Mild opvarmning sikrer en komfortabel behandling.
 • Effektiv på Alle Hårtyper: Kan behandle lyse, fine og røde hår, som klassiske metoder ikke kan.
 • Gratis Konsultation: Få personlig vejledning og information inden behandlingen.
 • Tilpasset Forløb: Vi anbefaler 6-8 behandlinger for optimale, langvarige resultater.
 • Størst Mulig Tryghed: Videnskabeligt bevist og velegnet til alle hudtyper.
 • Ingen Bivirkninger: Behandlingen er designet til at være skånsom og sikker.

Kom forberedt med barberet område og undgå makeup og parfume på behandlingsdagen. Med SHR får du en tryg, effektiv og langvarig løsning på uønsket hårvækst.

MicrodermaBrasion (Diamant slibning)

Ved en MicrodermaBrasion Diamant peeling behandling fjerner man blidt det yderste tørre hudlag, som gør huden grå og livløs.

Behandlingen øger dannelsen af kollagen og resulterer i en fastere, glattere og yngre hud med masser af glød. Derudover mindsker behandlingen forstørrede porer.

Blid & effektfuld peeling
En diamant peeling føles som en effektiv, blid massage, og er en fuldstændig smertefri og afslappende oplevelse af luksus, når de ægte diamanter masserer din hud. Behandling giver en forbedring der allerede er synlig efter første behandling.

 • Giver huden et sundere og friskere look
 • Fjerner det yderste tørre hudlag.
 • Fjerner små urenheder (hudorme)
 • Mindsker porer.

Lycon voks

Etableret i Australien i 1978 af den internationalt anerkendte skønhedsterapeut Lydia Jordane.

Lycon voks nyder godt af sit velfortjente ry som Cremé de la Cremé
inden for hårfjerningsvoks verden over, og er det foretrukne valg på de allermest eksklusive og kendte Spa og saloner i mere end 35 lande. Specielt udviklet med den fineste naturlige harpiks, bivoks og sanseline aromaterapi, leverer Lycon enestående resultater, idet den fjerner genstridige hår helt ned til 1 mm. Samtidig med Lycons lave temperatur, super flexible og milde voks, leverer den en plejende og fugtende behandling på selv den mest sensitive hud. Lycon voks er kendt for at fjerne hår i begge gro retninger på samme tid.

Der lægges først en beskyttende olie på huden, som gør at voksen ikke klistre på huden og at huden utroligt hurtigt bliver rolig igen.

Herefter påføres efterbehandlings produkterne, så du får en blød og velplejet hud. Lycon har et enestående ry verden over for den ekstremt høje produkt kvalitet og sit profesionelle omdømme.

Gode råd

Huden skal eksfolieres, gennemfugtes med bodylotion dagen før. Undgå sol dagen før og efter din voksbehandling.

For at forebygge indgroet hår anbefaler vi at eksfoliere huden et par gange om ugen med Lycon Exfoliator og gennemfugter med bodylotion hver dag. Ved indgroet hår anbefaler vi daglig brug af Lycon ingrowing spray morgen og aften på ren hud.

Har du nogle spørgsmål omkring voksbehandling er du velkommen til at ringe til os. 

SHELLAC®

SHELLAC® er den professionelle lak, der giver de smukkeste lakeringer med høj glans, der holder i 14+ dage. Helt unikt for SHELLAC skal der aldrig files ovenpå naturneglen, hverken når der lægges SHELLAC eller ved aftagning, så neglene blive ikke svage eller skadede af SHELLAC behandlinger. Udover den skånsomme aftagning af SHELLAC, er det også hurtigt at fjerne – helt ned til blot 10 minutter.

Bio Sculpture

Opdag skønheden og holdbarheden i Bio Sculpture Gele – en revolutionerende negleplejeløsning, der kombinerer langvarig glans med skånsom pleje. Vores UV-hærdede geleer giver dig ikke bare en imponerende finish, men også en sundere base for dine naturnegle. Med Bio Sculpture får du en skønhedsbehandling, der går et skridt videre. Her er, hvorfor:

 • Hudvenlig Formel: Vores geleer er designet til at være skånsomme mod dine naturnegle, hvilket fremmer en sund neglevækst.
 • Lang Holdbarhed: Nyd en flot og glansfuld finish, der holder i ugevis uden afskalning.
 • Hurtig Anvendelse: UV-hærdning sikrer en hurtig og effektiv behandling, så du kan vise dine smukke negle frem med det samme.
 • Bredt Farveudvalg: Med et omfattende sortiment af farver og stilarter, tilbyder vi noget for enhver smag.

Vælg Bio Sculpture for en skønhedsbehandling, der ikke bare ser godt ud, men også føles godt.”

Denne version af introduktionsteksten fremhæver de fire centrale fordele ved Bio Sculpture Gele, som gør produktet unikt i forhold til konkurrenterne.

Hårfjerning med voks

Hårfjerning med voks er en af de absolut mest effektive måder at fjerne uønsket hårvækst på, og metoden kan bruges på hele kroppen og i ansigtet. Vi tilbyder alt fra en intim voksbehandling nær Greve til en voksbehandling af bryn, og uanset hvilken behandling du vælger, kan du være sikker på at få et hårfrit og langtidsholdbart resultat.

Når vi fjerner uønsket hårvækst ved hjælp af voks, river vi hårene ud med roden, og det betyder, at der går lang tid, før hårene vokser tilbage sammenlignet med almindelig barbering, hvor hårene blot skæres over og dermed vokser ud igen efter få dage.

I vores klinik er der kun adgang for kvinder, hvilket giver en tryghed for vores kunder. Det betyder blandt andet, at du kan læne dig trygt tilbage uden at skulle være nervøs for, hvem der dukker op i salonen.

Vi tilbyder følgende voksbehandlinger:

Voksbehandling af krop:

 • Underben inkl. knæ
 • Lår
 • Hele ben
 • Bikini
 • Tanga
 • Brazilian
 • Armhuler
 • Arme
 • Lænd

Voksbehandling af ansigt:

 • Bryn
 • Overlæbe
 • Hage
 • Bakkenbarter
 • Næsebor
 • Hals
 • Hele ansigtet

Kontakt os og bestil tid til en skånsom voksbehandling

Kunne du tænke dig at få foretaget en skånsom og professionel voksbehandling nær Greve af enten krop, ansigt eller begge dele? Så skal du endelig bare kontakte os for at bestille en tid. Det kan du med fordel gøre ved at ringe på telefon 26 28 06 44 eller ved at booke en tid online via vores online bookingsystem.

Har du nogle spørgsmål omkring vores forskellige voksbehandlinger eller vores priser, kan du også skrive til vores e-mail kontakt@ladyskincare.dk eller udfylde vores kontaktformular her på siden. Så sørger vi for at besvare din henvendelse inden for kort tid.